Welkom op de website van Kinderopvang De drie linden. 

De drie linden is een kleinschalige opvang die aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar een rustige, veilige en huiselijke omgeving biedt waarin ze de mogelijkheid krijgen om zich in hun eigen tempo te ontwikkelen en te ontplooien. De opvang is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7.00 tot 18.00.

Even voorstellen

Mijn naam is Lianne Holtkamp en ik ben 32 jaar oud. Ik woon samen met mijn man Arno (30), dochter Esmee (3), onze kat Bailey en ons konijn Tommy in een ruime vrijstaande woning in Apeldoorn. 

Ik ben afgestudeerd als leerkracht basisonderwijs en als verpleegkundige. Na enige jaren in de gehandicaptenzorg te hebben gewerkt, heb ik de overstap gemaakt naar gastouder. 
Mijn opleidingen en mijn werkervaring lijken mij een mooie aanvulling op het speel- en opvangplezier dat ik als gastouder kinderen graag wil bieden. 

Werken met kinderen doe ik graag. Op kinderen passen werd mij al toevertrouwd vanaf mijn twaalfde. Ik geniet van hun oprechtheid en van hun ontwikkeling. Steeds weer opnieuw proberen en doorgaan totdat het lukt. Ik vind het belangrijk dat kinderen opgroeien in een veilige omgeving, dat ze zich op hun gemak voelen en zich kunnen ontwikkelen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat kinderen (leren) samenspelen, delen, helpen en rekening houden met elkaar. Ze verdienen daarbij de aandacht die ze nodig hebben. Als gastouder is dit goed in de praktijk te brengen doordat de opvang kleinschalig is. In overleg blijven met de ouders vind ik ook erg belangrijk. 

Aan de achterkant van ons huis hebben wij een veranda. Dit biedt de mogelijkheid om lekker buiten te spelen, ook als het regent. In de tuin heb ik verschillende glijbanen, schommels en een speelhuisje met daarin een winkeltje. Daarnaast zijn er loopfietsjes en divers speelgoed aanwezig. Ook is er een klein stukje moestuin waarin ik samen met de kinderen groenten en fruit wil verbouwen. Voor een sfeerimpressie kun je kijken op de pagina De opvanglocatie.
In huis heb ik een ruime woonkamer waar de kinderen zich kunnen vermaken met verschillende soorten speelgoed wat hun ontwikkeling en fantasie zal prikkelen.

Bent u nieuwsgierig naar mijn opvang?  Vul dan het Contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Ik kijk uit naar onze kennismaking!